onsdag, august 11, 2010

Fuchsia-utstilling


Fuchsia-utstilling 7. og 8. august.

Ja så er stria over for denne gang. Ja, for det er virkelig mye arbeid å få til en utstilling, og hadde det ikke vært for mange gode hjelpere hadde det ikke gått.
Men når det er sagt så tror jeg denne utstillingen ble godt motatt av publikum.
Vi fikk mange gode tilbakemeldinger. Det var 172 planter med, og det var i grunnen passe. Nå fikk alle plantene litt luft rundt seg så de fikk vist seg skikkelig frem. Publikum var flinke til å stemme på den planten de likte best.
Det var 213 stemmesedler, slett ikke verst.
Publikumsfavoritten ble Grete Ellingsen sin Charlie Dimmock med 23 stemmer, nr.2 ble Judith Hopland sin Celia Smedley med 18 stemmer, nr. tre ble Grete Ellingsen sin Lye`s Unique med 14 stemmer. Det var i alt 63 planter som fikk en eller flere stemmer.
Laila Haugland sto å stekte sveler og severte kaffi og saft. Dette ble vel mottatt av både deltakere og publikum.
Inger, Ragnhild, Irene Liv og Svein, og Grete solgte småplanter. Alle var vel fornøyd med salget.
Loddsalget gikk også strålende. Grete hadde gitt en oppstammet 6 år gammel Celia Smedley. Det var nok mange som lot seg friste til å kjøpe lodd i håp om å få vinne nettopp den. Det var mange fine andre gevinster også.
Alt i alt må jeg si at det ble en slitsom men vellykket helg.
Dere kan se flere bilder her: http://picasaweb.google.no/grete.ellingsen/Fuchsiautstilling7Og8Aug2010

Sensommerhilsen fra Fuchsia Bergen v/Grete

Hagevandring


Hagevandringen hos Gunnar Lyseknappen 5. august ble akkurat så innholdsrik og full av inntrykk som jeg hadde ventet. Det var 25 påmeldte og jammen tror jeg ikke det kom enda flere som hadde lest om det på ”nettet”. Gunnar gikk med oss rundt i den utrolige hagen sin og fortalte om plantesorter og fugler. Han delte også rundhåndet ut stiklinger til de som spurte. Været var også på vår side, så vi kunne sitte ute på den nye store fine terrassen hans å spise deilige lapper og vafler. Jeg tror alle var like godt fornøyd som jeg. Regnet kom akkurat da vi skulle gå.
Flere bilder finner dere her: http://picasaweb.google.no/grete.ellingsen/HagevandringHosGunnarLyseknappen5August2010#
Kjære Gunnar, tusen takk for gjestfriheten.

Vennlig hilsen

Fuchsia Bergen v/Grete