onsdag, februar 16, 2011

Artige innslag i hagen




Grønt, grått og vått.
Anne Tafjord - Kirkebø vil krydre sitt foredrag med gode tips, plukket opp etter hagebesøk i inn- og utland. Tiden framover er glimrende for å gjøre noe smart i hagen. Denne kvelden får du a-ha opplevelsene, med ideer og praktiske råd, til tider litt ellevilt. Med stein, vann og grønt kan det bli enklere, ryddigare, renere og ikke minst større trivsel for hageglade i alle livsfaser.
Siste del av foredraget er et vakkert bildeshow til musikk hvor noen av tipsene finnes i en velkomponert hage i Hordaland. Anne Tafjord Kirkebø har en unik evne til å fange opp det positive ... ”du tror det ikkje før du får se det”.
A.T.K. Har vært leder i Hageselskapet Hordaland i flere år, og er også kjent fra mange foredrag over hele landet, fra TV, radio og aviser. Hun frontet brunsneglsaken og sto bak blindpassasjeraksjonen. I tillegg er hun redaktør i hagemagasinet Hageglede.

Det vil selvfølgelig også bli tid i kaffepausen til å utveksle erfaring om hvordan dine fuchsiaplanter har klart seg gjennom vinteren og hva som er best å gjøre i tiden fremover.
Velkommen ... alle hageglade !

Møtet er i samarbeid med folkeakademiet og er åpent for alle, så ta med deg en venn eller nabo og kom og la deg inspirere.

Inngangspenger kr.30. For denne summen får du kaffe/te, og deilig hjemmebakst.
Vi ser frem til å treffe riktig mange av dere igjen etter en lang høst/vinterpause.

Hilsen styret i Fuchsia Bergen v/Grete

Ingen kommentarer: